Acasă Extern Anglia. Autoritățile vor permite, după 32 de ani, ca suporterii să poată...

Anglia. Autoritățile vor permite, după 32 de ani, ca suporterii să poată urmări meciurile de fotbal stând în picioare. Acest comportament a fost interzis prin lege, după ce o peluză supraaglomerată a cedat, iar aproape o sută de persoane au murit

98
0

Așa-numitele “Safe standing” vor fi amenajate pe stadioanele echipelor Manchester United, Chelsea, Manchester City, Tottenham Hotspur și Cardiff City (aflată acum în liga a doua), începând cu a doua parte a sezonului competițional.

Autoritatea pentru reglementarea arenelor sportive a anunțat că în respectivele sectoare vor exista scaune și camere de supraveghere. Un studiu despre impactul reamenajării acestor zone va fi derulat, iar concluziile vor ajunge pe masa guvernului, care va decide dacă schimbă legislația.

În aprilie 1989, în timpul unui meci între Liverpool și Nottingham Forest, peluza în care se aflau fanii “cormoranilor” a fost supraaglomerată și a cedat. 97 de persoane au murit, iar alte sute au fost rănite.

Articolul precedentLegea prin care se interzice instituțiilor publice să solicite copii ale documentelor emise de entităţi ale statului a fost promulgată
Articolul următorRusia a trimis două bombardiere care să survoleze spațiul aerian al Belarus, în contextul crizei migranților. Acuză UE că “vrea să stranguleze Minskul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here