Acasă Actualitate Actorul Alec Baldwin a împușcat doi membri ai echipei de filmare

Actorul Alec Baldwin a împușcat doi membri ai echipei de filmare

523
0

Actorul Alec Baldwin a împușcat doi membri ai echipei de filmare, în timpul turnării filmului Rust. Una dintre victime a decedat. Primele informații sugerează că este vorba de un accident, actorul folosind o armă de recuzită în care, nu se știe cum, au ajuns gloanțe letale.

Incidentul s-a produs pe platoul de filmare din New Mexico, acolo unde Baldwin, în vârstă de 68 de ani, produce și joacă în propriul film, un western. Potrivit șerifului din Santa FE, în timpul filmărilor, actorul a tras cu un pistol de recuzită, așa cum prevedea scenariul.

Victima a fost identificată drept directorul de imagine Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care a fost transportată la spital cu elicopterul, dar a fost declarată decedată la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul University din New Mexico. Cealaltă victimă, regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent cu ambulanța pentru îngrijiri. Detalii despre starea lui nu au fost făcute publice.

Potrivit autorităților, poliția investighează cu ce tip de proiectil a fost încărcată arma de recuzită, un pistol de secol XIX care ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe.

Alec Baldwin este el însuși coproducător al filmului Rust (Rugină) un western a cărui acțiune se desfășoară în anii 1880, și care îi are în distribuție pe Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.