Acasă Actualitate Marcel Ciolacu neagă negocierile cu PNL pentru intrarea la guvernare

Marcel Ciolacu neagă negocierile cu PNL pentru intrarea la guvernare

172
0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la sediul central al partidului, că nu se pune problema în acest moment ca PSD să intre la guvernare şi nici nu au existat discuţii în acest sens. Acesta a precizat că social-democraţii i-au trimis premierului desemnat, Nicolae Ciucă, lista cu cele zece măsuri care trebuie implementate imediat, urmând ca acesta să le arate programul de guvernare.

„Priorităţile românilor nu sunt nici crizele politice, şi ştim cine le-a provocat, USR şi PNL. Cred că priorităţile rămân facturile la energie şi pandemia. În acest moment, PSD nu a avut negocieri de a intra la guvernare sau de a nu intra la guvernare. Singura discuţie a fost cu premierul desemnat, căruia i-am trimis cele zece priorităţi ale PSD, eventual să le prindă în Programul de Guvernare şi rămânând ca domnia sa să ne trimită programul de guvernare, cât mai repede”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a arătat că nu a avuit nicio discuţie ca partidul său să intre la guvernare şi a precizat că aşteaptă răspunsul premierului desemnat, la propunerile PSD, cu care a avut o discuţie telefonică.

”Una dintre cele mai preferate emisiuni ale mele era cea cu copiii spun lucruri trăznite. Se pare că şi când eşti om mare şi când ai de-a face cu o Românie la răscruce, alţii spun lucruri trăznite”, a comentat Ciolacu, despre informaţiile potrivit cărora Florin Cîţu nu doreşte un guvern asumat PNL-PSD.

Articolul precedentSudan. UPDATE: Lovitură de stat în desfășurare. Prim-ministrul și patru miniștri au fost arestați de o grupare militară
Articolul următorEconomia Chinei se clatină, iar renunțarea la liberalizarea economică a început deja

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here