Acasă Extern SUA. Un tânăr a încercat să-şi ucidă tatăl pentru că bătrânul a...

SUA. Un tânăr a încercat să-şi ucidă tatăl pentru că bătrânul a greşit comanda de aripioare picante

125
0

Un bărbat de 31 de ani din statul american Utah a încercat să-şi omoare tatăl după ce acesta s-a întors acasă cu o comandă greşită de aripioare picante.

Alika Suliafu, în vârstă de 31 de ani, este acum acuzat de tentativă de omor, potrivit ABC4. Bărbatul şi-a ieşit din minţi când a văzut că tatăl său a venit acasă cu un meniu diferit de aripioare picante. Când Suliafu a văzut că bătrânul a încurcat comanda, a început cearta.

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că fiul a tras trei gloanţe spre tatăl său. Unul dintre ele a ricoşat, a trecut prin peretele apartamentului şi s-a oprit în maşina de spălat vase a vecinului. Celelalte două au fost trase în tavan după ce bătrânul a încercat să-l oprească. În cele din urmă, acesta a reuşit să-i smulgă arma din mână şi a fugit din apartament.

Alika Suliafu a fugit şi el până la sosirea poliţiei, dar până la urmă a fost prins de poliţişti. Oamenii legii au cerut ca aceasta să fie reţinut fără a avea posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune.

Articolul precedentNicuşor Dan dă asigurări că Primăria va plăti cel puţin 66% din preţul gigacaloriei şi promite că iarna viitoare va fi mai bine în Capitală
Articolul următorRomânia a depășit pragul de șapte milioane de persoane vaccinate anti-Covid. Au fost vaccinate un milion de persoane în mai puțin de două săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here