Acasă Actualitate Fostul senator Dan Şova, condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru...

Fostul senator Dan Şova, condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul „CET Govora”

333
0

Fostul senator Dan Şova a fost condamnat miercuri de Curtea de Apel Bucureşti la patru închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul „CET Govora”. Decizia nu e definitivă.

De asemenea, fostul director al CET Govora Mihai Bălan a primit trei ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Este vorba despre dosarul în care Dan Şova a mai fost condamnat în iunie 2018 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani închisoare, însă el a fost eliberat din penitenciar după şase luni, pedeapsa fiindu-i anulată atunci în baza unei decizii a Curţii Constituţionale, care a constatat nelegalitatea constituirii completurilor de 5 judecători de la Instanţa supremă.

Dosarul a fost mutat la Curtea de Apel Bucureşti, iar la rejudecare instanţa i-a aplicat lui Şova o pedeapsă mai mare, respectiv 4 ani cu executare, însă decizia nu e definitivă.

Articolul precedentViolențe la granița dintre Polonia și Belarus. Migranții au luat cu asalt punctul de trecere a frontierei și au aruncat cu pietre
Articolul următorPSD decide astăzi cine va fi propunerea de premier. Ciolacu: Trebuie să ţinem cont de voinţa românilor. PSD a câştigat alegerile generale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here