Acasă Actualitate PSD decide astăzi cine va fi propunerea de premier. Ciolacu: Trebuie să...

PSD decide astăzi cine va fi propunerea de premier. Ciolacu: Trebuie să ţinem cont de voinţa românilor. PSD a câştigat alegerile generale

198
0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că mai mult ca sigur social-democraţii vor avea o şedinţă a Consiliului Politic Naţional, în care se va decide pe cine propun prim-ministru, precizând că va solicita în negocierile cu PNL şi UDMR ca prima rotaţie de premieri să aparţină PSD.

„Astăzi mai mult ca sigur că se va finaliza acest program de guvernare pe toate capitolele, şi social, şi Justiţie. Mai mult ca sigur PSD va face astăzi un Consiliu Politic Naţional, unde va decide cine va fi prim-ministrul desemnat, aşa cum am şi spus că o să o facem, dar cel mai important este să nu construim ceva neţinând cont de absolut nimic, numai de interese personale. Trebuie să ţinem cont în primul rând de voinţa românilor. Vă reamintesc că PSD a câştigat alegerile generale. Dacă vom construi ceva normal şi vom ţine cont în primul rând de voinţa românilor, sunt ferm convins că va fi o coaliţie funcţională şi vom avea un guvern al României eficient”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a adăugat că, din moment ce PSD a câştigat alegerile generale, este normal să solicite ca primul premier din rotaţie să aparţină social-democraţilor.

Ulterior declaraţiei lui Ciolacu, PSD a anunţat că întâlnirea Consiliului Politic Național va avea loc de la ora 13.00, la sediul central din Șoseaua Kiseleff.

Articolul precedentFostul senator Dan Şova, condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul „CET Govora”
Articolul următor17 noiembrie, Ziua internațională a studenţilor. Nelson Mandela: Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here