Acasă Actualitate Horia Tecău se retrage din tenis după Turneul Campionilor de la Torino

Horia Tecău se retrage din tenis după Turneul Campionilor de la Torino

302
0

Horia Tecău a declarat, la Torino, că se retrage din cariera de jucător după Turneul Campionilor.

Informaţia a fost anunţată de Moritz Lang, jurnalist la Sky Sport Germania, confirmată de fosta jucătoare Annabel Croft, acum comentator sportiv, la Amazon Prime şi prezentată de publicaţia de limbă spaniolă puntodebreak.com.

Tecău, 36, şi coechipierul său, germanul Kevin Krawietz, au debutat, duminică, la Turneul Campionilor, în meciul cu echipa croată Nikola Mektici/Mate Pavici, care se defăşoară la ora transmiterii acestei ştiri.

În carira sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

Articolul precedentFlorin Cîţu: Vom face o şedinţă la partid când vom avea forma finală a programului de guvernare. Noi toţi am agreat că mâine va fi forma finală a acestuia
Articolul următorPanică în Liverpool. Un taxi a explodat, iar trei persoane au fost arestate. Sunt suspiciuni de un posibil atac teorist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here