Acasă Extern Panică în Liverpool. Un taxi a explodat, iar trei persoane au fost...

Panică în Liverpool. Un taxi a explodat, iar trei persoane au fost arestate. Sunt suspiciuni de un posibil atac teorist

91
0

Autorităţile britanice consideră incidentul drept unul terorist. Potrivit BBC, poliţia a arestat deja trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani. Maşina care a explodat era un taxi şi a sărit în aer la scurt timp după ce a oprit, duminică dimineata, la ora local 10:59.

Pasagerul din taxi a murit pe loc, iar autorităţile încearcă acum să-i afle identitatea. Şoferul maşinii a fost rănit şi a fost transportat la spital unde se află în stare stabilă. „Am văzut mașina în flăcări și pe cineva sărind afară țipând și era cineva în mașină”, a declarat un martor care a privit incidentul de la ferestră, din spital.

Imediat după producerea exploziei, zona a fost izolată de autorităţi. Mai multe echipaje de pompieri, dar şi o echipă de genişti au ajuns imediat la locul deflagraţiei. Conducerea spitalului a anunţat că accesul vizitatorilor a fost restricţionat, iar pacienţii au fost redirecţionaţi către alte unităţi medicale, acolo unde a fost posibil.

Premierul Boris Johnson a reacţionat printr-un mesaj pe Twitter. „Gândurile mele sunt alături de toți cei afectați de incidentul îngrozitor de astăzi din Liverpool. Vreau să mulțumesc serviciilor de urgență pentru răspunsul lor rapid și profesionalismul lor, precum și poliției pentru munca lor asiduă în cadrul anchetei”, a fost mesajul premierului britanic.

Articolul precedentHoria Tecău se retrage din tenis după Turneul Campionilor de la Torino
Articolul următorPSD se reunește în Consiliul Politic Naţional în contextul negocierilor cu PNL pentru formarea unui guvern

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here