Acasă Extern Atac terorist la Ierusalim. O persoană a murit și alte trei au...

Atac terorist la Ierusalim. O persoană a murit și alte trei au fost rănite

105
0
Police officers at the scene of a shooting and stabbing attack in Jerusalem's Old City on November 21, 2021. Photo by Yonatan Sindel/Flash90 *** Local Caption *** פיגוע ירושלים דקירה מחבל רחוב הגיא פצוע שוטרת

Incidentul a avut loc duminică dimineață lângă complexul moscheii al Aqsa, cunoscut și sub numele de Muntele Templului. Potrivit autorităților, atacatorul a folosit o armă automată improvizată. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, dintre care una grav. Teroristul a fost la rândul său împușcat mortal de poliție.

Ministrul israelian al Securității Publice a confirmat că atacatorul era membru al Hamas. Gruparea teroristă a revendicat atacul.

Incidentul are loc la patru zile după ce un palestinian de 16 ani a fost împușcat mortal pentru că a atacat cu cuțitul doi polițiști de frontieră israelieni în Orașul Vechi.

Articolul precedentBelarus. Președintele Lukașenko recunoaște, într-un interviu pentru BBC, că “este absolut posibil” ca forțele sale să fi ajutat migranții să treacă în Polonia. Pune această acțiune pe seama “sufletului slav”
Articolul următorCiucă: Am finalizat toate activităţile care vizau formarea Guvernului, suntem în măsură să mergem luni cu o propunere unică de premier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here