Acasă Actualitate Florin Cîțu: Vom negocia cu toate partidele responsabile pentru un Guvern majoritar

Florin Cîțu: Vom negocia cu toate partidele responsabile pentru un Guvern majoritar

378
0

Președintele PNL, Florin Cîțu, a făcut declarații la finalul ședinței liberalilor, în care Nicolae Ciucă a anunțat că-și depune mandatul de premier desemnat. Acum, PNL va încerca să formeze o majoritate fie cu USR, fie cu PSD.

„PNL va începe negocierile cu partidele democratice pentru formarea unei majorități.

Au fost trei consultări, acesta este momentul în care s-a ajuns la această discuție. Mâine în BPN vom vedea care e decizia BPN. Aceasta a fost decizia CEX. PNL va lua o decizie pentru propunerea de premier. Vom avea o discuție în PNL și vom vedea care este propunerea de premier, asta va fi decizia partidului. A fost propunerea mea, dar a fost votată de BPN. Mâine vom discuta și cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul parlamentar liberal.”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat cine a propus ca Nicolae Ciucă să renunțe la mandatul de premier desemnat, Cîțu a declarat „BEX a propus domnului Nicolae Ciucă să depună mandatul. A fost decizia BEX, a doua este de a propune BPN format fizic de a flexibiliza mandatul și de a începe negocieri cu partidele democratice. Acestea sunt cele două decizii, mâine seara vom discuta și alte propuneri.”.

Articolul precedentBREAKING NEWS | Nicolae Ciucă renunță la mandatul de premier desemnat, după ședința PNL
Articolul următorSorin Grindeanu (PSD), președinte interimar al Camerei Deputaților

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here