Acasă Actualitate Florin Cîțu: Vom negocia cu toate partidele responsabile pentru un Guvern majoritar

Florin Cîțu: Vom negocia cu toate partidele responsabile pentru un Guvern majoritar

671
0

Președintele PNL, Florin Cîțu, a făcut declarații la finalul ședinței liberalilor, în care Nicolae Ciucă a anunțat că-și depune mandatul de premier desemnat. Acum, PNL va încerca să formeze o majoritate fie cu USR, fie cu PSD.

„PNL va începe negocierile cu partidele democratice pentru formarea unei majorități.

Au fost trei consultări, acesta este momentul în care s-a ajuns la această discuție. Mâine în BPN vom vedea care e decizia BPN. Aceasta a fost decizia CEX. PNL va lua o decizie pentru propunerea de premier. Vom avea o discuție în PNL și vom vedea care este propunerea de premier, asta va fi decizia partidului. A fost propunerea mea, dar a fost votată de BPN. Mâine vom discuta și cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul parlamentar liberal.”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat cine a propus ca Nicolae Ciucă să renunțe la mandatul de premier desemnat, Cîțu a declarat „BEX a propus domnului Nicolae Ciucă să depună mandatul. A fost decizia BEX, a doua este de a propune BPN format fizic de a flexibiliza mandatul și de a începe negocieri cu partidele democratice. Acestea sunt cele două decizii, mâine seara vom discuta și alte propuneri.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.