Acasă Actualitate Deputatul Violeta Alexandru demisionează din grupul parlamentar PNL

Deputatul Violeta Alexandru demisionează din grupul parlamentar PNL

68
0

Deputatul Violeta Alexandru a anunţat, miercuri, că demisionează din grupul parlamentar al PNL şi devine parlamentar neafiliat. „Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume”, a spus Violeta Alexandru, la Parlament. Ea a criticat faptul că PNL nu va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier.

„Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier la Cotroceni. Aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri care ne-au votat în decembrie anul trecut, mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care şi-a făcut o întreagă campanie împotriva PSD şi acum se face că nu-şi mai aduce aminte ceea ce a spus public şi ceea ce ne-a spus nouă, colegilor noştri din PNL”, a spus Violeta Alexandru, care a catalogat situaţia din PNL drept un „haos”.
Deputatul a afirmat că Florin Cîţu este „cauza problemelor pe care PNL le are în acest moment”.
Violeta Alexandru a pledat pentru refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR.
„Soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi aceea este refacerea coaliţiei cu USR PLUS şi UDMR”, a afirmat Violeta Alexandru. Ea a arătat că senatorii şi deputaţii PNL care au demisionat din grupurile parlamentare şi au devenit neafiliaţi se vor poziţiona pe fiecare proiect venit de la Guvern.
Ea a mai spus că aceşti parlamentari nu au primit niciun semnal de integrare în activitatea desfăşurată de PNL.
Violeta Alexandru este cel de-al 17-lea parlamentar care demisionează din grupurile parlamentare ale PNL.

Articolul precedentCamera Deputaților a trecut tacit proiectul de lege care oferă acces public la informaţiile privind legăturile cu Securitatea ale persoanelor care ocupă anumite funcții
Articolul următorPrimarul Iaşului, Mihai Chirica, susţine că USR ar fi implicată în greva şoferilor de autobuze din municipiu, ca replică la criza serviciilor publice de la Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here