Acasă Actualitate Klaus Iohannis: Voi aștepta până când se va forma o majoritate care...

Klaus Iohannis: Voi aștepta până când se va forma o majoritate care să guverneze

145
0

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, în care a anunțat că așteaptă finalul întâlnirilor între partide și o propunere finală de premier.

„Din păcate, ultima proounere nu a întrunit numărul suficient de posibile voturi în Parlament și astfel Guvernul Ciucă nu s-a mai prezentat în Parlamentul României. Între timp, partidele au reluat discuțiile si acest lucru este foarte bun. Este foarte clar ca încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot sa accept în continuare astfel de abordări.

Voi aștepta cu consultările formale până când, din discuțiile dintre partide, se cristalizează o majoritate, o majoritate asumată de partidele care vor dori să propună un guvern. Abia atunci voi convoca consultări pentru formarea noului guvern.”, a declarat președintele.

Articolul precedentKlaus Iohannis: Vacanţa elevilor nu va fi prelungită şi va fi introdus un nou criteriu – rata de vaccinare în unitatea de învăţământ
Articolul următorIohannis: Ne regăsim într-o situaţie economică şi socială care trebuie gestionată cu maximă responsabilitate şi prudenţă, astfel încât să putem controla criza sanitară, să asigurăm redresarea economică şi stabilitatea financiară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here