Acasă Actualitate Biroul Executiv al PNL a decis excluderea lui Ludovic Orban din partid

Biroul Executiv al PNL a decis excluderea lui Ludovic Orban din partid

116
0

Membrii Biroului Executiv al PNL au decis excluderea lui Ludovic Orban din partid după declaraţiile acestuia din spaţiul public şi atacul la adresa preşedintelui României şi a lui Florin Cîţu. Decizia a fost luată cu 31 de voturi pentru excludere, două împotrivă şi două voturi nule. Validarea deciziei urmează să fie făcută în Consiliul Național al partidului.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban s-a arătat „onorat” de decizia BEx care a propus excluderea sa din partid, precizând că acest lucru demonstrează că nu are nicio legătură cu „nenorocirile” făcute de Klaus Iohannis şi „gaşca demolatoare”.

„Sunt victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ei de la conducerea partidului sau să se excludă pe ei pentru ceea ce au făcut, au formulat excluderea mea din PNL. De ce spun că sunt onorat? pentru că acest lucru demonstrează clar că eu nu am absolut nicio legătură cu toate nenorocirile care au fost făcute de Iohannis şi de gaşca demolatoare după data de 1 iunie. Aici e vorba de aruncarea României în criză, lăsarea românilor fără apărare în momente de criză sanitară, economică”, a afirmat Orban.

Articolul precedentSUA au avertizat Europa că nu este exclus ca Rusia să planifice invazia Ucrainei, pe măsură ce tensiunile dintre Moscova și UE se amplifică, odată cu criza migranților și a energiei
Articolul următorUniunea Europeană este îngrijorată de mişcările de trupe rusești în apropierea graniţei cu Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here