Acasă Actualitate Liderii coaliţiei se întâlnesc la Guvern. Revin în discuție certificatul verde şi...

Liderii coaliţiei se întâlnesc la Guvern. Revin în discuție certificatul verde şi bugetul pe 2022

216
0

Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc, luni, la ora 11.30, la Guvern, înainte de şedinţa de guvern de la ora 12.00, în care Guvernul va dezbate proiectul bugetului de stat pe 2022.

Preşedintele PNL Florin Cîţu este nemulţumit de modul în care s-au împărţit banii în bugetul pe 2022, el precizând, într-o postare pe Instagram, că în loc de 7%, cât a promis, guvernul alocă pentru investiţii 6,71% din PIB, pentru 2022, scrie News.ro.

O altă temă de discuţie între liderii coaliţiei este cea legată de proiectul de lege privind certificatul verde. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, era aşteptat să vină cu o formă finală a proiectului de lege, asumat de ministru.

Surse guvernamentale precizau să, pentru a fi depus acest nou proiect în Parlament, iniţiatorul proiectului aflat deja în dezbatere la Camera Deputaţilor, Florin Cîţu, ar trebuie să îl retragă.

Guvernul îşi propunea ca certificatul verde să fie adoptat cât mai repede, pentru a intra în vigoare înainte de debutul unui nou val al pandemiei de coronavirus.

Articolul precedentO piaţă din Paris va purta numele compozitorului George Enescu
Articolul următorUcraina rezistă, dar armata rusă accelerează invazia. Președintele Zelenskiy mulțumește României. Economia Rusiei are dificultăți mari ca urmare a sancțiunilor internaționale. Oligarhii sunt furioși că și-ar putea pierde vilele de la Monaco

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here