Acasă Actualitate Raed Arafat: Spitalele suspendă timp de o lună internările și intervențiile chirurgicale...

Raed Arafat: Spitalele suspendă timp de o lună internările și intervențiile chirurgicale care nu reprezintă urgențe

101
0

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat luni seară, după ședința de Guvern, că spitalele din țară vor suspenda, pentru 30 de zile, internările și intervențiile chirurgicale care nu reprezintă urgențe, din cauza creșterii alarmante a numărului infectărilor cu Covid-19.

Decizia nu se aplică urgențelor, femeilor însărcinate care necesită controale obligatorii, pacienților cu afecțiuni oncologice cronice sau care necesită proceduri de dializă”.

Măsurile sunt aplicabile pe baza analizei medicului curant de specialitate. Arafat a mai spus că medicul respectiv va argumenta în foaia de observaţie care este motivaţia medicală ce impune necesitatea internării pacienţilor.

Totodată, managerii de spitale vor distribui personalul care devine disponibil către structurile care tratează pacienţii COVID.

Articolul precedentMoțiunea de cenzură PSD împotriva Guvernului Cîțu se votează astăzi
Articolul următorMarea Britanie. Guvernul Johnson, zguduit de dezvăluirile Pandora Papers. Partidul Conservator ar fi primit 750 de mii de lire de la o companie implicată într-una dintre cele mai mari afaceri de corupție din Uzbekistan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here